Hoppa till huvudinnehållet

Kvinna gripen i Bäckefors – slog man i huvudet med hammare

Publicerad:
Reporter Odd Råberg
Odd Råberg
odd.raberg@nwt.se
Foto: Kajsa Juslin

En kvinna i 30-årsåldern greps av polis i Bäckefors på lördagsförmiddagen. Hon misstänks för grov misshandel efter att ha slagit en man i huvudet med en hammare.

Peter Adlersson, presstalesperson på Polisen Västra Götaland, berättar att de fick in ett larm om ett bråk i ett lägenhetshus i Bäckefors vid tiotiden på lördagsförmiddagen. Patrullen som kom till platsen och fann att två personer, en kvinna och en man som båda är i 30-årsåldern, var inblandade.

– Kvinnan ska ha slagit till mannen med en hammare så att han fick ont i huvudet och i en axel, säger han.

Peter Adlersson, presstalesperson på Polisen Västra Götaland, konstaterar att en hel del kring ärendet ännu är oklart.
Peter Adlersson, presstalesperson på Polisen Västra Götaland, konstaterar att en hel del kring ärendet ännu är oklart.

Han understryker att en hel del ännu är oklart och att utredningen som nu följer kommer att få närmare reda ut vad som har hänt.

– Hon är gripen för grov misshandel, alternativt försök till grov misshandel. Det är oklart om han behövde uppsöka någon vård. En ambulans åkte till platsen för att se till mannen men om han behövde åka med vet jag inte, säger Peter Adlersson.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättBäckeforsGripandenMisshandelPeter Adlersson

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.