Hoppa till huvudinnehållet

Orust FC U lämnade WO igen – drar sig ur fyran

Publicerad:
Division 4 Dalsland avslutas med sex lag efter att Orust FC U dragit sig ur.
Division 4 Dalsland avslutas med sex lag efter att Orust FC U dragit sig ur. Foto: Ove Rydh

Orust FC U fick inte ihop lag till helgens match mot IF Viken U och tvingades lämna walk over – för andra gången den här säsongen. Nu väljer laget att dra sig ur division 4.

Orust FC anmälde i år tre damlag till seriespel, ett i division 3 och två i division 4 – i Bohusläns respektive Dalslands serie. Det skulle visa sig bli övermäktigt för laget. Efter två WO-matcher väljer laget nu självmant att dra sig ur division 4 Dalsland.

”Vi försökte få ihop en nio mot nio-match men lyckades inte med det heller. Kanske inte så konstigt med allt matchande det sista. Både spelare och ledare har gått på knäna ett tag och nu var det soppatorsk.” skriver klubben på sin hemsida.

Laget trodde att de uteslutits från serien men i division 4 dam samt division 7 herr är det först efter tre WO-matchen det sker. Trots det valde alltså laget att dra sig ur serien.

Lagets matcher stryks nu från serien och tabellen ritas därmed om.

Artikeltaggar

BohuslänDalslandDivision 4 DalslandFotbollIF VikenOrust FC

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.