Hoppa till huvudinnehållet

Segersviten bröts senast för Viken

Publicerad:

Viken fick segersviten på åtta raka segrar bruten i förra omgången mot Henån/Gilleby, matchen slutade 1-1. Nu match hemma mot Åsebro i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll. Åsebro fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot Ödsmål.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Viken, med 4-2.

Åsebro är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Åsebro IFDivision 4 Bohuslän/DalslandFotbollIF VikenRösvallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.