Hoppa till huvudinnehållet

Efter trendbrottet: Åmål jagar nya poäng

Publicerad:

I dag är det dags för match för Åmål som tar emot Ödsmål hemma på Örnäsvallen i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll. Åmåls tunga förslustsvit, tre matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev vinst mot Färgelanda, 4-2. Det blev seger i den senaste matchen för Ödsmål, 1-0 mot Ed på hemmaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Ödsmål, med 3-1.

Ödsmål har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot just Färgelandai senaste matchen. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 4 Bohuslän/DalslandFotbollIFK ÅmålÖdsmåls IKÖrnäsvallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.