Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Viken möter Skoftebyn

Publicerad:

I dag är det dags för match för Viken som tar emot Skoftebyn på Rösvallen i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. Viken har tre segrar i rad, senast med 3-0 mot Vänersborg FK, vilket har tagit laget till sjunde plats i tabellen. Bortalaget har 14 matcher i rad utan seger.

Viken vann lagens senaste möte med 2-1.

Skoftebyn har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 2 nordvästra GötalandFotbollIF VikenRösvallenSkoftebyns IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.