Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Svanskog hemma mot IFK Ås

Publicerad:
Svanskogs IF vann mot IFK Ås
Svanskogs IF vann mot IFK Ås

Svanskog tog en enkel seger mot IFK Ås hemma på Svanevallen i division 6 Värmland västra herr i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 5-0 (3-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som slutade 5-2 i IFK Ås favör.

– Rättvis vinst för Svanskog. 5-0 är i underkant. Vi skapar massor och har nog 80/20 i bollinnehav. Bra prestation överlag med extra plus till Sebastian Dahlberg som skänker trygghet till laget och dessutom gör 2 fina mål, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg.

Det var hemmaseger nummer fyra i rad för Svanskog.

Sebastian Dahlberg gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Mattias Lindgren, Robin Reuter och Jacob Wolfbrandt.

Det här betyder att Svanskog är kvar på sjunde plats, och IFK Ås stannar på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match möter Svanskog Mangskog borta på lördag 23 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollIFK ÅsSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.