Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Fengersfors vill förlänga sviten

Publicerad:

I dag är det dags för match för Viken 2 som tar emot Fengersfors hemma på Rösvallen i division 5 Dalsland herr i fotboll. Fengersfors har en svit på fyra matcher utan förlust inför matchen mot niondeplacerade Viken 2. Viken 2 förlorade sin senaste match med 1-4 mot Bengtsfors.

Fengersfors vann lagens senaste möte med 6-0.

Fengersfors är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 5 DalslandFengersfors IKFotbollIF VikenRösvallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.