Hoppa till huvudinnehållet

Ägarbyte för gård i Holm

Publicerad:

Fastigheten på Töresbyn 2 i Holm har fått nya ägare.

Daniel Olof och Per Joel Darnfors, 34 och 37 år, har fått fastigheten som gåva av Anders Bengt Urban Darnfors. Överföringen blev klar i augusti 2023. Gården innehåller ett hus med en boyta på 170 kvadratmeter, en åkermark på 14 hektar, 26 hektar skogsmark (samt ett skogsimpediment) och betesmarker på 2 hektar. Även en ekonomibyggnad på 275 kvadratmeter står på fastigheten.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i somras ett hus, på Ingribyn 6. Där blev priset för det 80 kvadratmeter stora huset 320 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMellerudMelleruds kommunVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.