Hoppa till huvudinnehållet

Tösse möter IF Viken U på hemmaplan

Publicerad:
Tösse IF förlorade mot IF Viken
Tösse IF förlorade mot IF Viken

På tisdagen tar Tösse sig an IF Viken U på hemmaplan på Mossängens IP Konstgräs i division 4 Dalsland dam i fotboll. IF Viken U har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Tösse förlorade sin senaste match med 2-3 mot Kroppefjäll.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för IF Viken U, med 5-1.

IF Viken U är obesegrade på bortaplan, efter fem segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 4 DalslandFotbollIF VikenTösse IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.