Hoppa till huvudinnehållet

35-åring ny ägare till fastigheten på Skåpenäs Ödegården i Bengtsfors – prislappen: 1 800 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Skåpenäs Ödegården i Bengtsfors är nu klar.

Ny ägare är Malin Sofia Larsson, 35 år, boende på Skåpenäs Ödegården i Bengtsfors och säljare är Anna-Karin Maria Widén och Leif Stellan Larsson. Huset har en boyta på 78 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i september 2023 och priset blev 1 800 000 kronor.

I september förra året såldes en tomt lite mindre än en kilometer därifrån, på Galthögen Tjärnsberg 1. Där blev priset 200 000 kronor.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.