Hoppa till huvudinnehållet

64 kvadratmeter stort hus i Dalskog köpt för 1 400 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Skurvåsvägen 28 i Dalskog är nu klar.

Nya ägare är Holger och Tomke Krogh från Hamburg, Tyskland och säljare är Karl Jonas Andersson och Börje Thomas Svensson. Huset är byggt 1997 och har en boyta på 64 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i juni 2023 och priset blev 1 400 000 kronor.

Ett par hundra meter bort såldes för 13 månader sedan ett annat hus, på Skurvåsvägen 20. Där landade priset på 1 850 000 kronor för det 56 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDalskogFastighetsaffärerMelleruds kommunVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.