Hoppa till huvudinnehållet

25-åring ny ägare till gård i Mellerud – pris: 2 400 000 kronor

Publicerad:

Karl Gustav Lukas Andersson, 25, boende på Äspesäters Gård i Mellerud är ny ägare till lantbruksfastigheten på Askedalen 1 i Mellerud.

Gården innehåller ett hus med en boyta på 106 kvadratmeter, skogsmark på 9 hektar och 4 hektar åkermarker. På fastigheten står även en ekonomibyggnad på 180 kvadratmeter. Säljare är Elsa Edit Cecilia Anderssons dödsbo. Ägarbytet gjordes i september 2023 och priset blev 2 400 000 kronor.

För elva månader sedan såldes ett hus lite mer än kilometer därifrån, på Stockenäs Tallvägen 5. Där såldes ett 67 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 150 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMellerudMelleruds kommunVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.