Hoppa till huvudinnehållet

Segersviten bröts senast för Viken

Publicerad:

I dag spelar Viken borta mot Skepplanda i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. Bortalagets svit med fyra raka segrar bröts senast, efter 1-1 mot Råda. Skepplanda blev utan poäng i mötet med IK Frisco senast.

När lagen möttes senast, 4 juni på Rösvallen, slutade det med seger för Skepplanda med 2-1.

Viken har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Skultorp, Skoftebyn och Vänersborg FK.

Artikeltaggar

Division 2 nordvästra GötalandForsvallenFotbollIF VikenSkepplanda BTK

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.