Hoppa till huvudinnehållet

Uddamålsseger för Tösse mot Håfreström

Publicerad:
Tösse IF vann mot Håfreströms IF
Tösse IF vann mot Håfreströms IF

Tösse tog till slut hem segern mot Håfreström i matchen på Tössevallen på lördagen. Matchen i division 5 Dalsland herr i fotboll slutade 2-1 (1-1). Tommie Magnusson stod för Tösses avgörande mål efter 62 minuter.

– En mycket bra match idag då vi krigade hela matchen och vi visade härlig inställning hela vägen. Mycket bra spel långa stunder då vi kom fram fint på kanterna. Stor eloge till hela laget som aldrig vek ner sig mot ett spelskickligt Håfreström, kommenterade Tösses ledare Tomas Magnusson.

Tösse startade matchen bäst och tog ledningen. Mohammad Mobarak Chihadeh slog till, redan i tolfte minuten.

Håfreström kvitterade till 1-1 i slutet av första halvleken, genom Besart Shenaraj. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Tommie Magnusson träff och avgjorde matchen.

Tösse har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 12–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Håfreström har två vinster, en oavgjord och två förluster och 17–12 i målskillnad. Det här var Tösses andra uddamålsseger den här säsongen.

Med en omgång kvar är Tösse på fjärde plats i tabellen, medan Håfreström är på tredje plats.

I sista omgången har Tösse Bengtsfors borta på Långevi, lördag 30 september 13.00.

Artikeltaggar

Division 5 DalslandFotbollHåfreströms IFTösse IFTössevallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.