Hoppa till huvudinnehållet

Sex raka förluster för Säffle

Publicerad:
Kristinehamns HT vann mot Säffle HC
Kristinehamns HT vann mot Säffle HC

Två sviter förlängdes när andraplacerade Kristinehamn mötte Säffle hemma i HockeyTrean Värmland. Kristinehamn vann med 3-2 (3-0, 0-2, 0-0) och har nu fem raka segrar, medan Säffle har sex raka förluster.

Kristinehamn spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Filip Olsson och ett mål av Olle Larsson. Oscar Säily-Jonsson och Jeremias Siitari reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte Säffle. Tredje perioden blev mållös, och Kristinehamn höll i sin 3-2-ledning och vann.

Förlusten var Säffles tredje uddamålsförlust.

Kristinehamn stannar därmed på andra plats, och Säffle sist, på sjunde plats, i tabellen.

Fredag 17 november 19.30 spelar Säffle borta mot Charlottenberg.

Artikeltaggar

BjörkhallenIshockeyKristinehamns HTSäffle HC

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.