Hoppa till huvudinnehållet

Segersviten förlängd för Åmål

Publicerad:
Lysviks IBF Herr förlorade mot Åmåls IBK
Lysviks IBF Herr förlorade mot Åmåls IBK

Åmål är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lysvik U borta i Sparbankshallen på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 5-10 innebär att Åmål nu har fyra segrar i följd i division 5 Värmland central herr i innebandy, och är fortfarande obesegrat i år.

Lysvik U har nu tre poäng efter fem spelade matcher, medan Åmål har tolv poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Åmål är Säffle U. Lagen möts fredag 24 november 19.30 i Tegnérhallen.

Artikeltaggar

Åmåls IBKInnebandySparbankshallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.