Hoppa till huvudinnehållet

Tösse möter Olsäter på hemmaplan

Publicerad:
Tösse IF vann mot Olsäters SK
Tösse IF vann mot Olsäters SK

Tösse möter Olsäter hemma i Karlbergshallen i division 3 Värmland herr i innebandy i kväll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Arvika U med 5-6. Det blev seger i den senaste matchen för Tösse, 8-7 mot Åmotfors hemma.

Tösse är trea i tabellen, medan Olsäter ligger åtta. Fem poäng skiljer lagen åt.

Tösse är dock obesegrade på hemmaplan, efter tre raka segrar.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandInnebandyKarlbergshallenOlsäters SKTösse IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.