Ett 70-tal gäster på Dalslands Skafferi fick ta del av vinterns mode – till tonerna av svängig musik och till smakerna av en läcker meny.
Det var tredje gången butiken By Cazandra och restaurangen Dalslands Skafferi arrangerade modevisning – och sålde ut biljetterna.
– Väldigt mycket glitter, och ganska mycket svart. Mycket blandade typer av material, som till exempel skinn med siden, eller grovstickade material.
Cazandra Hagström beskriver vinterns mode, och fick alltså i lördags chansen att visa vad hennes butik har att erbjuda, under festliga och trivsamma former på Dalslands SKafferi.
– Jag står för hållbarhet, fortsätter hon. Man ska kunna ha kläderna över tid.
Hur menar du?
– Inte blommiga klänningar eller sicksack-mönstrade kläder som bara funkar en säsong. Överlag tänker jag hållbarhet både hur det ser ut, och vilket material det är.
Cazandra Hagström säger att man också märker av att en del klädtillverkare har flyttat tillbaka fabrikerna från Asien till Europa, en trend man började se i samband med pandemin.
Måltiden som Dalslands Skafferi hade komponerat bestod av torskrygg med champagnesås, ugnsbakad spetskål, basilikaolja och friterad kronärtskocka, och till dessert vit chokladmousse med lingon och crumble.
I entréavdelningen på restaurangen hängde flera av de kläder som mannekängerna visade. Både under kvällen, och på väg ut efter alla upplevelser, passade gäster på att titta närmare. Det blev en hel del inköp också, och att döma av kommentarerna bland borden var det glada och nöjda gäster.