Hoppa till huvudinnehållet

Marcia Griffiths skrällde på Färjestads GS75

Publicerad:
Nicklas Nilsson körde Sofie Karlssons Marcia Griffith till seger på Färjestad. Här intervjuas han vid ett tidigare tillfälle av Fredrik Bengtsson./ARKIVBILD
Nicklas Nilsson körde Sofie Karlssons Marcia Griffith till seger på Färjestad. Här intervjuas han vid ett tidigare tillfälle av Fredrik Bengtsson./ARKIVBILD Foto: Björn Martinsson

Färjestad körde i under söndagen en GS75 omgång där det blev några rejäla skrällar och ingen lyckades pricka sjuan. När Marcus Hultman spurtade till seger i sista avdelningen med Lady Vici visade det sig att de tre kvarvarande raderna försvann.

En av skrällarna denna söndag var Åmålsekipaget Marcia Griffiths som tränas av Sofie Karlsson och kördes till seger av Nicklas Nilsson i GS75-avdelning 3. Från innerspåret höll Åmålshästen upp ledningen där Nicklas Nilsson fick öppna i ganska beskedligt tempo i detta sprinterlopp.

Över upploppet kom Kattbo Dream med raska steg men Marcia Griffiths höll undan med en säker halv längd.

Oddset blev höga 24,76 och Åmålshästen var bara streckad på fyra procent. Segertiden blev det nya rekordet 1.16,8/1 640 meter.

Förstapriset i detta lopp, som ingick i B-tränarserien, löd på 35 000 kronor.

Under året har det hittills blivit tre segrar för det fyraåriga stoet och vid två av dem med just Nicklas Nilsson i sulkyn.

Artikeltaggar

FärjestadFastigheterGS75Marcus HultmanRekordTrav

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.