Hoppa till huvudinnehållet

Ägarskifte för gård i Gillberga – pris: 3 700 000 kronor

Publicerad:

Stig Ingemar Edvardsson, Eva Birgitta Kyrk, Kerstin Maria Edvardsson och Karl-Olov Edvardsson är nya ägare till lantbruksfastigheten på adressen Byn Lillstugan i Gillberga.

Gården omfattar ett hus med en boyta på 70 kvadratmeter, skog på 36 hektar (samt ett skogsimpediment) och åkermarker på 9 hektar. På fastigheten står även en ekonomibyggnad på 301 kvadratmeter. Säljare är Jens Pilgaard. Ägarbytet gjordes i november 2023 och priset blev 3 700 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i början av året en tomt, på Byn Gamla Skolan. Där landade priset på 200 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunVärmlands länVärmlands Nysäter

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.