Hoppa till huvudinnehållet

Elvis på svenska när Kompisarna är på hemmaplan

Publicerad:
Kompisarna, Markus Sirén, Magnus Liljevist, Martin Löfgren, Patrik Otter och Jörgen Nordmarker bjuder med sin höga energi och spelglädje på en kväll som går hem hos de flesta. Därtill har gruppen förstärkts med blåsarna Thomas Olsson, Björn Vintfjärd och Håkan Karlsson.
Kompisarna, Markus Sirén, Magnus Liljevist, Martin Löfgren, Patrik Otter och Jörgen Nordmarker bjuder med sin höga energi och spelglädje på en kväll som går hem hos de flesta. Därtill har gruppen förstärkts med blåsarna Thomas Olsson, Björn Vintfjärd och Håkan Karlsson.

Partygänget Kompisarna från Säffle har på senare år allt oftare börjat dyka upp på scenen hos Visklubb -67. Nu är det dags igen.

På torsdagskvällen spelar Kompisarna på Medis och då har kvintetten Jörgen Nordmarker, Patrik Otter, Martin Löfgren, Magnus Liljeqvist och Markus Sirén fått förstärkning av blåsartrion Thomas Olsson, trumpet, samt Björn Vintfjärd och Håkan Karlsson på saxofoner.

Det är med andra ord bäddat för en ny kväll i Medborgarhusets rotunda med svängig musik. Kompisarna kommer enbart att sjunga låtar på svenska, det ska till och med bli en Elvislåt i svensk översättning.

Höjd medelålder

Jämfört tidigare gästspel så kommer ålderssnittet på publiken att sjunka en hel del. Kompisarna har ju sin stora målgrupp bland 70-talisterna, som nu lär blandas med visklubbens ordinarie publik av lite äldre årgång.

Arrangören uppger att förhandsintresset är lovande, lite drygt 100 biljetter har hittills sålts.

Artikeltaggar

Jörgen NordmarkerMagnus LiljeqvistMedborgarhusetMusikSäffle

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.