Hoppa till huvudinnehållet

Här är siffrorna som visar hur det gick för Tma Scandinavia AB under 2022

Publicerad:

Räkenskaperna är nu klara för Tma Scandinavia AB. Företagets omsättning minskar med 6,8 procent och blev ungefär elva miljoner kronor. Resultatet före skatt är högre än föregående år, cirka 850 000 kronor mot cirka 800 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med omkring 200 000 kronor till ungefär 850 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 7,8 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 8,8 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen parti- och provisionshandel utom med motorfordon är motsvarande snitt 5,1 procent.

Fakta om Tma Scandinavia

Huvudbranschen för Tma Scandinavia är partihandel med övriga hushållsvaror och konsultverksamhet avseende företags organisation. Redovisningsperioden löper från juli till juni.

Företaget har tre anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Tma Scandinavia har den 89:e högsta omsättningen i Västra Götaland i sin specifika bransch, som är partihandel med övriga hushållsvaror.

Det finns 163 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 444 i landet.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.