Hoppa till huvudinnehållet

Formsvagt Åmål möter Kil

Publicerad:
Åmåls SK förlorade mot Kils AIK
Åmåls SK förlorade mot Kils AIK

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Åmål, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot tredjeplacerade Kil. Hemmalaget har inför matchen sex raka förluster i hockeytvåan västra C herr. Kil spelade Sunne senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Åmål på bortaplan med 8-4.

Kil är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Hockeytvåan Västra CIshockeyKils AIKÅmåls ishallÅmåls SK

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.