Hoppa till huvudinnehållet

Stal verktyg och apparater för 36 000 kronor ur kommunbil

Publicerad:
Reporter Mattias Modéen
Mattias Modéen
mattias.modeen@dalslanningen.se
Dyra verktyg och apparater har stulits i ett inbrott i en kommunbil i Säffle. (Genrebild).
Dyra verktyg och apparater har stulits i ett inbrott i en kommunbil i Säffle. (Genrebild). Foto: Rawel Flato/TT

En kommunbil i Säffle har utsatts för inbrott. Verktyg och utrustning värt omkring 36 000 kronor har stulits.

Det är någon gång mellan lördag och måndag som tjuvarna har slagit till. Tjuvarna tog sig in i bilen genom att göra ett inbrott i den. Bilen, som stod uppställd längs Järnvägsgatan, var lastad med en hel del värdefullt material och en del av det har stulits. Bland annat saknas rotationslaser, metallsökare och flertalet olika verktyg. Det sammanlagda värdet på de stulna sakerna uppgår till omkring 36 000 kronor.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättInbrottSäffleVerktyg

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.