Hoppa till huvudinnehållet

Åmål/Billingsfors tar emot Hertzöga

Publicerad:
Åmåls IBK/Billingsfors IBK vann mot Hertzöga BK
Åmåls IBK/Billingsfors IBK vann mot Hertzöga BK

Åmål/Billingsfors spelar hemma i Billingsfors Bollhall mot Hertzöga i division 2 Värmland dam i innebandy i dag. Hertzöga har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Åmål/Billingsfors. Åmål/Billingsfors förlorade sin senaste match med 1-6 mot Kristinehamn.

Hertzöga är obesegrade på bortaplan, efter en seger och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Billingsfors BollhallDivision 2 VärmlandHertzöga BKInnebandyÅmåls IBK/Billingsfors IBK

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.