Hoppa till huvudinnehållet

Pengarna räcker inte till något så simpelt som arbetskläder

Publicerad:
Insändarskribenten känner sig också frusen och skulle välkomna nya arbetskläder.
Insändarskribenten känner sig också frusen och skulle välkomna nya arbetskläder. Foto: Janerik Henriksson/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Läser att det inhandlats gardiner till Päronsalen för 64000 kronor. Så bra att ni får en bättre arbetsmiljö. Vi som arbetar i hemvården har ett flertal gånger bett om att få nya arbetskläder då de vi har är slitna och knappt räcker till alla.

Jag förstår nu att det inte finns några slantar kvar till något så simpelt som arbetskläder till vårdpersonal när våra stackars politiker sitter och fryser i sin päronsal. Jag hoppas de nya gardinerna kommer att ge er värme så ni slipper frysa när ni fattar era viktiga och kloka beslut.

Ann-Sofie Olofsson (också frusen)

Artikeltaggar

ArbeteArbetsmiljöBeslut