Hoppa till huvudinnehållet

Karl Svensson lånas ut till Melleruds IF: ”Vill börja om”

Publicerad:
Reporter Fredrik Tacacho
Fredrik Tacacho
fredrik.tacacho@provinstidningen.se
Karl Svensson återvänder till Melleruds IF på lån från IK Oddevold. Här jagas han av tidigare Vikenspelaren Nazmi Chihadeh.
Karl Svensson återvänder till Melleruds IF på lån från IK Oddevold. Här jagas han av tidigare Vikenspelaren Nazmi Chihadeh. Foto: Roger Pettersson

Karl Svensson hämmades av sjukdomar och skador under sitt debutår i IK Oddevold. Nu lånas 21-åringen ut till moderklubben Melleruds IF.

Inför säsongen 2023 lämnade Karl Svensson Melleruds IF för det tippade topplaget i division 1 södra, IK Oddevold. Laget avancerade till superettan, men Karl Svensson själv hade en tyngre säsong fylld av sjukdomsproblem och skadebekymmer.

Nu, för att få en nystart, lånas 21-åringen ut till moderklubben Melleruds IF.

– Han har haft en tuff säsong så han har känt att han vill börja om litegrann. Det är fortfarande två år kvar på kontraktet med Oddevold så det är nog inte fel att komma hem. För vår del är det superbra. Det är ett jättefint tillskott, säger MIF-tränaren Markus Svensson som också är pappa till Karl, i en intervju med Bohusläningen.

Artikeltaggar

FotbollIK OddevoldMarkus SvenssonMelleruds IFSjukdomSport

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.