Hoppa till huvudinnehållet

Fridh & Hell's Bygg AB: Här är de viktigaste siffrorna senaste året

Publicerad:

Fridh & Hell's Bygg AB redovisar talen för senaste året. Verksamheten står bokförd på ungefär 64 miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 31,1 procent jämfört med föregående period. Resultatet före skatt är i nivå med föregående år, knappt 1,7 miljoner kronor.

Rörelseresultatet ökar med 6,8 procent jämfört med föregående period, och slutar på 2,1 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 3,3 procent, som är bättre än föregående period. Då var rörelsemarginalen 2,1 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet är motsvarande snitt 6,8 procent.

Fakta om Fridh & Hell's Bygg

Fridh & Hell's Bygg grundades 2010. Bolagets huvudbransch är byggnadssnickeriarbeten, uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler och teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik. Redovisningsperioden löper från juli till juni.

Företaget har 29 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är två färre än föregående redovisningsår.

Vd är Jonas Nils-Erik Fred Hell (44), medan Kjell Robert Ingemar Fridh (47) är styrelseordförande.

Så ser branschtoppen ut

Fridh & Hell's Bygg har den 28:e högsta omsättningen i Västra Götaland i sin specifika bransch, som är byggnadssnickeriarbeten.

Det finns 806 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 171 i landet.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBokslutNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.