Hoppa till huvudinnehållet

Personbil stillastående på E45 — stopp i ett körfält

Publicerad:

En personbil som står stilla orsakar problem i trafiken på E45 mellan trafikplats Rolfserud och Göstakrog i båda riktningarna, enligt Trafikverket.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken. Varningen gick ut vid niotiden på förmiddagen på tisdagen och Trafikverket bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 09.30.

Uppdatering klockan 10:23: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.